Guide to recruitments Infosys Placement Papers India, Pune, Mumbai, Delhi, Bangalore, Chenna Pune, Jobs , vacancies, naukri , Placements papers, Recruitments i Contact Us - Help
Infosys Placement Papers 13
 

1. There is a robery and four persons are suspected out of them one is actual thief, these are the sentences said by each one of them.

A says D had done.
B says A had done.
C says I have not done.
D says B lied when he said that I am thief.

Out of these, only one man is true remaining are false.

Marks : 3.

Ans: C is theif, D is true.

2. How many four digit numbers, divisible by four, can be formed using 1,2,3,4. Repetions are not allowed.

Marks : 4.

Ans: 6

3. A vender solds two things at same cost 12 Rs with one item at 25% profit and other at 20% loss, by this transaction he made profit or loss by how much?

Marks : 3.

Ans: Loss,60%.

4. Two friends A and B are running up hill and then to get down. Length of road is 440 yards. A on his return journey met B going up at 20 yards from top. If A has finished the race 5 minutes earlier than B,then how much time A had taken to complete the race?.

Marks : 8.

Ans: 6.3 minutes

5. Barons question diagnostic test question 8-12, 5 men and 5 women went for foot ball match.........

Marks : 8.

6. Write a five digit number, which will be having two prime numbers, and some two more conditions, like first digit greater than second etc.

Marks : 5.

 

Ans: 71842.

7. Two employees were there. Employee one says to employee two -- your work experience twice as me amp; employee2 to employee1 but two years before you said that your work experience is thrice as me. Employee2 said yes its also true. What are their work experience?

Marks : 3.

Ans: 4,8. 3

8. There are four persons A,B,C,D and four languages english ,french , german, italian. Conditions:-

1. Only one language is spoken by more than two men.
2. A dont know english.
3. A man can speak either french or german but not both.
4. All man cannot spek in a group (no common language).
5. A can mediate when B and C want to speak with each other.
6. Each men can speak two languages?

Marks : 7.

Ans: A french italian B english french C german italian D german italian.

9. There are 3 women ,they having three jewells, named diamond emerald ,ruby. Three women A,B,C amp; three theifs D,E,F. Each theif had taken one jewel from each of the women following conditions:-

One who had taken diamond is the bachelor and most dangerous.
D 's brother-in-law E who is less dangerous than the thief who had stolen emerald (this is the key from this e had stolen ruby)
D has not stolen from B.
One more condition is there.

Marks : 7.

10. There were five persons out of which two persons hair went white and three persons hair is black. Conditions:-

If A 's hair is white then B's hair is white.
If A,s hair is not black, if C's hair is not black.
Two more conditions but we can easily solve it from first codition.

Marks : 5.

Ans: A and B's hair is white.

Essay

In this age of super computer computer will repalce man.
What is contribution of industry towards human growth.

Interview Questions

1. Two time glases 7,4 how you measure 9.

2. Four persons have to cross the bridge they are having one torch light. Four persons take 1,2,5,10 minutes respectively, when two persons are going the will take the time of the slowest person what is the time taken to cross all of them.

Ans: 17 minutes.

3. A non uniform rope burns for one hour. How you will measure half an hour?

Ans: Lit it from both the sides.

 

Name:
Email:
Subject:
Comments:
 

 



© 2004 Placement-Papers.com - Home - Contact Us - Privacy Policy - Disclaimer